För att kunna utföra service på dagens bilar krävs inte bara duktiga mekaniker längre. Verkstaden måste ha rätt diagnostikutrustning. Tillgång till digitala serviceböcker. Tillgång till dagsfärsk servicedokumentation. Specialverktyg. Vi på Jarls Bilservice har allt detta.

 

När du lämnar din bil på service hos oss får du vår stämpel i serviceboken. Vår stämpel borgar för ett väl utfört arbete som följer bilens serviceschema.

 

Då alla tillverkare och modeller har olika servicescheman behöver vi följande information för att kunna lämna ett korrekt pris på service;

Bilens registreringsnummer

Mätarställning

När senaste service utfördes och på vilken mätarställning

 

Vissa bilmärken som BMW och Mercedes har ett annorlunda servicesystem som kräver att man går in i bilens servicemeny för att se vad som skall utföras - kontakta oss så guidar vi er genom hur man får fram korrekt information.

Du får redan vid första kontakt ett prisförslag på efterfrågat arbete.

 

I de fall då det inte går att lämna ett pris kommer vi överens om ett tak och uppdaterar kunden löpande.

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET CONSE CTETUR ADIPISICING ELIT, SED DO EIUSMOD TEMPOR INCIDIDUNT UT LABORE ET DOLORE MAGNA

1

2

3

90% av alla arbeten klarar vi under dagen och har som målsättning att göra allt för att hålla tiden som bilen behöver tillbringa på verkstaden till ett minimum.

Du som kund får gärna närvara under servicen på ditt fordon.

Vi har alltid 24 månaders garanti på utfört arbete och 24 månader för fabrikationsfel på reservdelar vi monterat.

Som AD mästare kan vi i samband med service bjuda våra kunder på 6 månaders fri Assistans, skulle olyckan vara framme har ni alltså bärgning med i servicen.

 

Vi har även ett tätt samarbete med Autoconcept som är ett företag som tillhandahåller garantiförsäkringar för fordon. Normalt sett gäller dessa bara vid köp av bil - har man utfört en bilservice hos oss kan man teckna denna garantiförsäkring direkt. Du som kund får beroende på bil och ålder en garanti som kan vara lika omfattande som nybilsgaranti - du får mellan 12-36 månaders extra tryggt bilägande.

 

Genom Resurs Bank har vi ett avtal som ger våra kunder möjlighet till avbetalning, räntefritt upp till 6 månader. Ibland kan en reperation komma olägligt och detta vara ett vettigt komplement. En sedvanlig kreditupplysning görs och du som kund får besked direkt.

Vi har under senare tid sett en ökning av motorskador som kan härledas till långa serviceintervaller och rekommenderar därför våra kunder som har bilar med långa intervaller mellan oljebyten - att byta olja åtminstone 1 gång om året alternativt vid 1500 mil. Detta ökar livslängden på bilens motor avsevärt och som bekant är olja billigare än metall...

 

Även engineflush är en extra åtgärd som vi rekommenderar vid varje tredje oljebyte. Det är en lösning som gör att slaggprodukter som fastnar i motorn och inte töms vid vanligt oljebyte löses upp och rinner ut med oljan. Speciellt på dieselbilar förordar vi detta då dessa smutsar ner oljan snabbare än bensindrivna bilar.

 

Vi följer alltid tillverkarens rekommendationer och följer serviceschemat - men i de fall där vi av erfarenhet kan säga att vissa extraarbeten bör utföras meddelar vi kunden detta så denne har en möjlighet att ge sin bil extra livslängd.

 

Företaget grundades 1978 av Sten Jarl och har sedan dess stadigt växt men bibehållt sin familjära känsla.

 

Idag arbetar både Stens son och fru på företaget tillsammans med ett team av duktiga mekaniker och kontorspersonal. Vi har alltid varit kända för vår expertis på BMW och Alpina men har under senare år även expanderat till att ta hand om andra bilmärken.

 

Ser ni inte oss på företaget kan det bero på att när vi inte arbetar befinner oss på någon av Sveriges raceingbanor där vi gärna tillbringar vår fritid.

 

 

Ni är varmt välkomna hos oss på Jarls Bilservice.

BIL SERVICE

VAD VI ERBJUDER

EXTRA TJÄNSTER

EXTRA & UNDERHÅLL